Gå til innhold

Fiskekaker med brun eller hvit saus???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hadde rett og slett gått fra bordet om jeg fikk servert fiskekaker i HVIT saus.

 

Fiskekaker skal ha brun, fiskeboller skal ha hvit.

Skrevet

Fiskekaker er alltid stekt, er de ikke? Kan ikke forestille meg hvit saus til noe som er stekt. Vi brukte alltid smeltet smør og/eller ketsjup hjemme, og fiskekakene ble kjøpt i vakuumpakning.

 

Da jeg oppdaget norske fiskekaker i en butikk i Florida, måtte jeg jo kjøpe dem, selv om de var hermetiske, og i BRUN saus! Og smaksopplevelsen var ikke hjemmekjent, men minte meg om leirskole og annen masseservering.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...