LisseUmmaNuddeAtteJamPjøver Skrevet 7. august 2008 #26 Skrevet 7. august 2008 Hadde rett og slett gått fra bordet om jeg fikk servert fiskekaker i HVIT saus. Fiskekaker skal ha brun, fiskeboller skal ha hvit.
Tokatter_USA Skrevet 7. august 2008 #27 Skrevet 7. august 2008 Fiskekaker er alltid stekt, er de ikke? Kan ikke forestille meg hvit saus til noe som er stekt. Vi brukte alltid smeltet smør og/eller ketsjup hjemme, og fiskekakene ble kjøpt i vakuumpakning. Da jeg oppdaget norske fiskekaker i en butikk i Florida, måtte jeg jo kjøpe dem, selv om de var hermetiske, og i BRUN saus! Og smaksopplevelsen var ikke hjemmekjent, men minte meg om leirskole og annen masseservering.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå