alleminesmå Skrevet 7. august 2008 #2 Skrevet 7. august 2008 Brun https://lagring.online.no/sections/competition/view.php?id=15&sortby=votes#4062
Yaddaline ❤ ♀04/05 ♂02/09 Skrevet 7. august 2008 #7 Skrevet 7. august 2008 Bortsett fra at jeg brekker meg av fiskekaker og hvit saus så er det hvit. Brun er for kjøttkaker ;o)
Mamsen og lillegutt Skrevet 7. august 2008 #8 Skrevet 7. august 2008 fiskeKAKER er enten med brun saus eller smeltet smør..... fiskePUDDING er enten med hvit saus eller smeltet smør.....
Tante Bassa Skrevet 7. august 2008 #10 Skrevet 7. august 2008 Vi bruker Toro karrisaus til fiskekaker!! Det er barnas favorittmiddag :-)
Rebekka og tre vidundere Skrevet 7. august 2008 #11 Skrevet 7. august 2008 FiskeKAKER i BRUN saus (men har sjelden saus til kakene) FiskeBOLLER i HVIT saus
Sjokoladekaka Skrevet 7. august 2008 #12 Skrevet 7. august 2008 Brun saus til fiskekaker(og kokte gulrøter), og kvit saus(med litt karri) til fiskebollar(og rødbetar:)). Til fiskepudding har vi smelta smør og steikt løk. Og til alle desse middagane har vi kokte poteter:)
Heaven har født::) Skrevet 7. august 2008 #13 Skrevet 7. august 2008 Vi bruker parisenne saus,den er nydelig og ungene elsker den:)
♥2 små gull♥ Skrevet 7. august 2008 #14 Skrevet 7. august 2008 Til fiskekaker bruker vi enten smeltet smør, ketshup eller sjysaus (sånn posesaus man får kjøpt).
manonym Skrevet 7. august 2008 #15 Skrevet 7. august 2008 What???? Trodde ALLE hadde brun til fiskekaker jeg... Brun til fiskekaker og kjøttkaker. Hvit til fiskeboller og fiskepudding.
SOMMER :) Skrevet 7. august 2008 Forfatter #17 Skrevet 7. august 2008 Det er store variasjoner med andre ord... :-) Min kjære så litt rart på meg da jeg sa vi skulle ha fiskekaker i brun saus. Da er vi nok bare vant til forskjellig.. ;-)
Lekamøia Skrevet 7. august 2008 #18 Skrevet 7. august 2008 Med smeltet smør eller med brun saus. Fiskeboller bruker vi hvit saus til.
fru tekopp Skrevet 7. august 2008 #19 Skrevet 7. august 2008 Hvit saus!!!! Hvit, hvit, hvit og bare hvit!!!! Brun saus er da til kjøttkaker!
Ulldott Skrevet 7. august 2008 #20 Skrevet 7. august 2008 Nå måtte jeg bare logge meg på å legge inn et svar her! Det går jo ikke ann å bruke HVIT saus til fiskekaker! Blir litt provosert av dette tullet. MAN BRUKER _BRUN_ SAUS TIL FISKEKAKER! Så det så )
Mamsen og lillegutt Skrevet 7. august 2008 #21 Skrevet 7. august 2008 enig ulldott:) hehe.... hadde nektet å spise hvis jeg fikk servert fiskekaker med hvit saus...blæ
cherry coke Skrevet 7. august 2008 #22 Skrevet 7. august 2008 I alle dage?!? Hvit saus?? Nei, det er kun til fiskeboller og steike pølser;) Til fiskekaker skal det enten være brun saus eller smeltet smør og steikt løk.
Nillo Skrevet 7. august 2008 #24 Skrevet 7. august 2008 kvit saus til fiskebollar Brun saus til fiskekaker, ekstra godt er det med makaroni til, i tilleg til potet og gulrot..nam
¤2barnsmamma¤ Skrevet 7. august 2008 #25 Skrevet 7. august 2008 har aldri hørt om noen som bruker hvit saus til fiskekaker før nå. Er det no godt`a?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå