Gå til innhold

Hvordan grille en hel maiskolbe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjøpte en hel maiskolbe i dag og tenkte å grille den sammen med kalkun. Hvordan grille den, og hvor lenge? Hva kan være godt å krydre/pensle med?!

Fortsetter under...

Skrevet

pak den inn i alu.folie iallfall :) hvis ikke blir den til kull!! hehe..

jeg pleier å ta på på smør og salt/pepper etter den er grillet jeg da - ikke noe før :)

Skrevet

Namnam! Sleng den rett på grillen som den er. Vend med jevne mellomrom så den ikke blir svart på ene siden og rå på andre. Hvor lenge, hmm. Ikke så mange minutter, mellom 5 og 10 tror jeg. Er samboeren min som pleier grille de, hehe. Du må jo bare følge med på dem. Kommer vel også an på om dere har kullgrill eller gass. Jeg pleier bare grille dem som de er, og så ha på smør og salt når jeg spiser dem - YUMMY! :)

Skrevet

Man tager en kolbe og legger den på grillen!! Thats the trix ;-) Griller til den blir gyllen. Jeg liker den best naturell...

Skrevet

Vi bruker og pakke de inn i aluminiumsfolie med en smørklatt. Syns de blir så "inntørka" viss de blir slengte rett på grillen.

Skrevet

Blondinesp. Denne har fortsatt "skallet' inntakt, skal jeg ta av det?

Annonse

Skrevet

Det beste er:

Ha smør rundt hele maiskolben, strø grillkrydder på og pakk den inn i alluminuminsfolie.

Det smaker ikke grillkrydder når den er ferdig, smaker nam :D

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...