Gjest Skrevet 5. august 2008 #2 Skrevet 5. august 2008 Ja. Og det er faktisk veldig godt når de er tint også. Litt mer vasne blir de jo så klart, men med litt vanlijesaus og en strøk melis på smaker det nydelig :-)
Nemofish Skrevet 5. august 2008 Forfatter #3 Skrevet 5. august 2008 Å, tusen takk Alva! Tullemor elsker rips, så da kan hun få kose seg med det utover høsten også! )
Gjest Skrevet 5. august 2008 #4 Skrevet 5. august 2008 Jeg frøs faktisk ned noen klaser (altså med stilken på) i en boks et år. Det går også fint, bærene detter ikke av. Kjempefint å pynte litt med på kaker f.eks. utover høsten/vinteren. Kunne bare løfte så mange klaser som jeg trengte ut av boksen frossene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå