Linn,Skrållan&LilleSøster Skrevet 4. august 2008 #1 Skrevet 4. august 2008 Holder på og bake sammen med snuppa. Og lurer litt på om dere legger dem i kjøleskapet etter på? Er jo pølser i di,så det bør vel holdes kaldt?? Hva gjør dere andre??? *fersk pizzasnurrer baker*
Gjest Skrevet 4. august 2008 #2 Skrevet 4. august 2008 Du må vente til de er kalde med å sette de i kjøleskapet.. Jeg lar de stå i stekovnen hvis vi ikke skal spise de med en gang... De vi ikke spiser fryser jeg ned to og to (spørs hvor store de er) og tar med meg når jeg skal på seinvakt/ eller nattavekt.
Linn,Skrållan&LilleSøster Skrevet 4. august 2008 Forfatter #3 Skrevet 4. august 2008 Oki.ja må vente til di er kalde self. Men tenkte og ha med ett par på jobb i morgen,noen i fryseren og noen til kvelds;)
Sivalur Skrevet 4. august 2008 #5 Skrevet 4. august 2008 Hvorfor må man vente til de er kalde med å sette i kjøleskapet? Rester etter middagsmat som man har tenkt å ha neste dag skal jo settes i kjøleskapet så fort som mulig, står det ute til 'nedkjøling' så yngler jo bakteriene. Trodde det ville være det samme med pizzasnurrer? Opplys meg!
Gjest Skrevet 4. august 2008 #6 Skrevet 4. august 2008 Varm mat skal aldri settes rett i kjøleskapet. Gå inn på mattilsynet.no så finner du ut hvorfor. Maten settes i kjøleskapet så fort den er kald!
Sivalur Skrevet 4. august 2008 #7 Skrevet 4. august 2008 Det har jeg også alltid trodd, men leste en artikkel her for en stund siden hvor det stod det motsatte, at man heller skulle få den i kjøleskapet med en gang. Men nå husker jeg selvsagt ikke hvor det stod. Skal sjekke på mattilsynet.no hva de sier ja.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå