Meg + 2 prinsesser Skrevet 3. august 2008 #2 Skrevet 3. august 2008 Det emste er godt til koteletter synes jeg, så der er det bare å velge og vrake. Stek de i panna på litt sterk varme først, så slenger du de i ildfast form sammen med grønnsaker etterpå, på 200 grader i ca et kvarter..
hamsterpia Skrevet 3. august 2008 #3 Skrevet 3. august 2008 Stek de litt i panna først, så putter du de i en stekepose (evt sammen med grønnsakene). Når du bruker stekepose blir de utrolig saftige, for da trekker de til seg sin egen væske. Og den væsken som er igjen i posen, bruker du til å lage saus av. Wokgrønnsaker er godt til, synes jeg. Eller en eller annen form for stuing. Fløtegratinerte poteter er en klassiker til det meste her i huset.
Snilla med 3 skatter :-) Skrevet 3. august 2008 #4 Skrevet 3. august 2008 jeg pleier å legge de i langpanna med natvigs grillkrydder. Ha i litt buljong og vann, sett ovnen på ca 150 grader stek de i ca 1 time før du snur de, krydre litt på andre siden. De blir skikkelig saftige og gode da :-) Pleier å ha masse gode grønnsaker til jeg da :-) Enjoy
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå