Gå til innhold

hvordan tilbreder man kotteletter i ovnen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

og hva er godt å ha til kottelettene?

Fortsetter under...

Skrevet

Det emste er godt til koteletter synes jeg, så der er det bare å velge og vrake. Stek de i panna på litt sterk varme først, så slenger du de i ildfast form sammen med grønnsaker etterpå, på 200 grader i ca et kvarter..

Skrevet

Stek de litt i panna først, så putter du de i en stekepose (evt sammen med grønnsakene). Når du bruker stekepose blir de utrolig saftige, for da trekker de til seg sin egen væske. Og den væsken som er igjen i posen, bruker du til å lage saus av.

 

Wokgrønnsaker er godt til, synes jeg. Eller en eller annen form for stuing. Fløtegratinerte poteter er en klassiker til det meste her i huset.

Skrevet

jeg pleier å legge de i langpanna med natvigs grillkrydder. Ha i litt buljong og vann, sett ovnen på ca 150 grader stek de i ca 1 time før du snur de, krydre litt på andre siden. De blir skikkelig saftige og gode da :-)

 

Pleier å ha masse gode grønnsaker til jeg da :-)

 

Enjoy

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...