Gå til innhold

HJELP, jeg skal servere i bryllup! Noen tips?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Sort bluse/skjorte/topp, og sort skjørt, slik har vi alltid gjort, noen gikk også i bukse. Så er det viktig å være blid og hyggelig, men effektiv og helst ikke søle saus i sløret på bruden, eller på dressen til faren hennes.... Litt vaskelig å si, men visst du spør mer spørsmål, er det lettere å svare.

Forsiktig med å sjenke vinene så du ikke søler. Spes. rødvin. Og avtal på forhånd hvor mye som skal sjenkes og etterfylles. For i mange bryllup så sjenkes det ulikt i glassene. Ikke alle som vet hvor mye som skal oppi.

 

Fjerne tomflasker og fylle på mer både mat og drikke. Litt kjedelig for de som mottar tomme skåler med poteter o.l.

Annonse

Ikke glem å fylle på glassene!! Utrolig kjedelig når man kommer til typiske "skåle"-deler i festen og så har halvparten av gjestene ikke mer igjen av verken vann eller vin...

 

Og så skal man vel servere fra den man serverer til sin høyre side?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...