babyprincess Skrevet 1. august 2008 #1 Skrevet 1. august 2008 koker jeg vann og sukker sammen før jeg tilsetter kirsebærene? Også skal jeg ha Jam, eller hva det heter oppi for å få holdbarhet på de. Hvor mye vann og sukker pr liter bær? tuuuuuuuuuuusen takk:-)
___ Skrevet 1. august 2008 #2 Skrevet 1. august 2008 Hva er det egentlig du skal lage? Kirsebærsyltetøy? Hvis det er det koker du kirsebærene, uten vann, med omtrent like mye sukker som bær. Ta av skummet og tilsett Jam eller Certo for syltetøy (med konserveringsmiddel). Hell over på sterile glass og skru på lokket med en gang. La kjøle ned mens glassene står opp ned. Det er foresten lurt å ta ut stenene først.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå