Bea- Skrevet 31. juli 2008 #1 Skrevet 31. juli 2008 Skal i bursdag lørdag klokken 3. skal jeg bake den samme dag eller dagen før? Det er en sjokoladekake med sjokoladeglasur oppå.
MammaTilTre*augustbaby* Skrevet 31. juli 2008 #2 Skrevet 31. juli 2008 Den eg pleier å lage blir bedre vist den står over natta....
TurangaLeela Skrevet 31. juli 2008 #3 Skrevet 31. juli 2008 Det spørs jo hva som er i oppskriften, sjokoladekaker med rømme/kefir holder seg saftige lenge og er best dagen etter den er laget. Hvis det er mye smør i oppskrften er den også saftig lenge.
Monajenten Skrevet 31. juli 2008 #4 Skrevet 31. juli 2008 Jeg syns sjokoladekaker er best når de har stått i noen dager, så jeg ville garantert laget den dagen før.
~sjiraff~ Skrevet 31. juli 2008 #5 Skrevet 31. juli 2008 Det kommer nok ann på kaken. Mange blir bare bedre om de står en dag eller to.
Bea- Skrevet 31. juli 2008 Forfatter #6 Skrevet 31. juli 2008 Er den med glasur osv ? her er link til kaka forresten. http://www.freiahjemmekonditori.no/freiahjemmekonditori/images/nono1/headers/prinsessekronekake_header%20copy.gif
♥2 små gull♥ Skrevet 31. juli 2008 #7 Skrevet 31. juli 2008 Bruk en oppskrift med rømme i deigen, da holder den i mange mange dager!
Bea- Skrevet 31. juli 2008 Forfatter #8 Skrevet 31. juli 2008 hm.. ska bake denne kaken, http://www.freiahjemmekonditori.no/freiahjemmekonditori/images/nono1/headers/prinsessekronekake_header%20copy.gif er dette en kake som kan holde seg saftig lenge? Er litt ny på dette området.
♥2 små gull♥ Skrevet 31. juli 2008 #9 Skrevet 31. juli 2008 Får bare opp bilde av kaken jeg, ikke oppskriften... klarer ikke å si så mye ut fra bare bildet... Men kaken så veldig fin ut da!
MammaTilTre*augustbaby* Skrevet 31. juli 2008 #10 Skrevet 31. juli 2008 Oppskriften er nesten helt lik min bare at eg har vann i stedenfor melk. Så eg tror det skal gå bra og la den stå over natta. Du kan jo ta glasur og pynt på samme dag....
Bea- Skrevet 31. juli 2008 Forfatter #11 Skrevet 31. juli 2008 hm. gikk viss Ikke an, å linke den. men kaken inneholder 450 g smør, å 2 del mel. Glasuren er med følte, smør å sjokoladeplater. ingen rømme eller surmelk.
Bea- Skrevet 31. juli 2008 Forfatter #12 Skrevet 31. juli 2008 pluss 6 egg da. Er så redd for at den skal smake vondt. hehe
Hilde_85 Skrevet 31. juli 2008 #13 Skrevet 31. juli 2008 Syns sjokoladekaker er best dagen etterpå. Men da må det være glasur på den for hvis ikke blir den litt hard i overflaten syns jeg
kaffikanna Skrevet 31. juli 2008 #14 Skrevet 31. juli 2008 Pleier å bake bunnen et par dager før og legge den i fryseren. Tar den opp kvelden før den skal spises og lar den tine i folien natten over. Lager fyllet på morgenen og pynter. = saftig og god kake. Hender jeg pynter kvelden før også, men da må du selvsagt tine kaken fra morgenen av.
♥2 små gull♥ Skrevet 31. juli 2008 #15 Skrevet 31. juli 2008 Sjokoladekake smaker aldri vondt! Man kan jo bli tørr... men tror ikke det blir noe problem hvis du baker den ettermiddagen før, går sikkert bra
Bea- Skrevet 31. juli 2008 Forfatter #17 Skrevet 31. juli 2008 okei.. da satser jeg på at det går bra om jeg baker den i morgen! Får håpe ting går bra. greit med litt god margin på seg i tilfelle noe skulle skjære seg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå