Gå til innhold

har så lyst på spekemat......


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg er også veldig glad i spekemat og ettersom man ikke skal spise den type kjøtt la jeg fra meg hele tanken. Men så ga ei venninde meg et supert tips som var en god erstatning. Ta pæreskinke, legg den i en veldig varm steke panne bare la den ligge ca 30 sek på hver side før du tar den ut og spis den med flatt brød eller vanlig brød. Det blir ekstra salt og smaker nesten enda bedre. Det går ann å gjøre det med annen skinke også, men pæreskinka gir den beste smaken.

Annonse

jeg har ikke spist og skal ikke spise heller... bare skrev jeg hadde så lyst på...

 

skrev ikke inn her for å høre om alt hysterien eller noe....

går det virkelig ikke ann å kunne skrive inn her uten å bli kritisert?

Jeg har spist mye spekemat, både under dette svangerskapet og da jeg gikk med min førstefødte. Norsk spekemat er såpass gjennomtesta at det er ingen fare. Og ja, jeg har spurt et par leger om det er i orden. Her går det unna med spekekjøtt m/rømme og flatbrød, særlig i sommervarmen.

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...