Føken siruppsnipp Skrevet 29. juli 2008 #1 Skrevet 29. juli 2008 Skal servere jordbær og fløte, men hva brukes av mat- eller kremfløte?? uff teit spm. ...
tresøtesmå-torødogenblå Skrevet 29. juli 2008 #4 Skrevet 29. juli 2008 Det velger du vel selv etter hvor mye fett du synes er greit. Jeg for min del pleier å bruke melk.
(S)TinkerBelle <3 Skrevet 29. juli 2008 #5 Skrevet 29. juli 2008 kreeeemfløte!!! mmmmmmm!!! mmmmmm!!! fett er godt!
Føken siruppsnipp Skrevet 29. juli 2008 Forfatter #6 Skrevet 29. juli 2008 takk takk!! Da blir det kremfløte :-))
Sånn kan det gå Skrevet 29. juli 2008 #7 Skrevet 29. juli 2008 Foretrekker melk på jordbæra jeg for min del.
Gurine Skrevet 29. juli 2008 #8 Skrevet 29. juli 2008 Kremfløte på er jo kjempegodt, men mange som da blander med en skvett melk i tillegg, jeg har ofte i en liten skvett lettmelk i tillegg til fløta liksom, er jo godt med masse melk på. Så kanskje greit å sette frem litt melk også, da noen synes fløte blir litt for mektig?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå