Pike 28 ♥alene med 2 søte små♥ Skrevet 28. juli 2008 #1 Skrevet 28. juli 2008 Skal ha en sjokoladefontene på kakebordet i bryllupet mitt om *gulp* 1 1/2 uke...
Patetica fåkksi Skrevet 28. juli 2008 #4 Skrevet 28. juli 2008 Det skulle jeg til aa si og, jordbaer i hvit sjokolade fikk vi i bryllupet til "hun du veit" i mars og det var en suksess!
Pike 28 ♥alene med 2 søte små♥ Skrevet 28. juli 2008 Forfatter #5 Skrevet 28. juli 2008 Kommer til å ha vanlig sjokolade... Kan ananas skjæres opp dagen før? Har litt lyst å bruke fersk ananas...
Gjest Skrevet 28. juli 2008 #6 Skrevet 28. juli 2008 Skulle svare etter bare å ha sett overskriften, men når jeg leste resten passet det seg ikke...
Pike 28 ♥alene med 2 søte små♥ Skrevet 28. juli 2008 Forfatter #7 Skrevet 28. juli 2008 Det blir eventulet på rommet ETTER festen! *hihi*
Banshee Skrevet 28. juli 2008 #8 Skrevet 28. juli 2008 Ser for meg at stakkaren da havner på akutten på bryllupsnatten jeg da *ler* Varm sjokolade kan vel ikke være så godt da
Yaddaline ❤ ♀04/05 ♂02/09 Skrevet 29. juli 2008 #11 Skrevet 29. juli 2008 Nesten all frukt er god å dyppe syns jeg - fikk det i en 30 årsdag for noen år siden (både hvit og mørk sjokolade) - kjempegodt. Men ikke fullt så godt å dele opp frukten dagen før - da syns jeg de lett får sånn "skorpe". Sånn sett så er jo jordbær det enkleste ) Marsipan er også kjempegodt og kan tenke meg marshmallows også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå