Gå til innhold

Hva er stivelse?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

stivelse er for å si det enkelt en type karbohydrat. når man i diettsammenheng sier at man skal kutte ned på sukker og stivelse vil det si at man kutter ut det som inneholder sukker. men også det som inneholder raske karbohydrater som potet og alle typer mel. samt selvfølgelig maismel, og potetmel.

er man ennå mere hard på dietten, er man i tillegg forsiktig med gule og røde frukter og grønnsaker fordi de forårsaker raskere blodsukkerstigning enn grønne frukter og grønnsaker.

hvis du skal kutte ut dette så gjelder det også selvfølgelig pasta da det er laget på mel. hvit ris er også nei- nei, det glemte jeg og skrive.

men du kan kjøpe brun langkornet ris på helsekosten, stek den i stekepanna til den har poppet(litt som popkorn) og fått en gylden brunfarge, også koker du den som vanlig etterpå. da kan du spise denne. det man gjør da er at man endrer litt på hvordan denne risen blir tatt opp i kroppen, den blir tatt opp saktere.

 

jeg har tatt av 15 kg med denne dietten etter en fødsel, og den er effektiv som fy, og samtidig spiser man jo sunt som bare juling. fråtser jo i frukt og grønt. men husk å spise ofte, aldri mere enn 3 timer mellom hvert måltid.

jeg tok av ca 3/4 kg i uka uten å trene i tillegg.

kjøttkaker kan du lage uten stivelse ved å bruke flere egg isteden for potetmel.

 

det er vanskelig i begynnelsen, men med litt fantasi så lever man veldig bra. fløte og smør er jo lov, så det er masse godt man kan lage

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...