Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Vet at man ikke skal nyte alkohol under svangerskapet.

Men er det farlig å bruke vin i mat??? Har veldig mange matoppskrifter hvor det skal være vin.

Noen som vet? Hva kan det evt erstattes med??

 

 

Fortsetter under...

Skrevet

Uten å være ekspert på dette området, så er jeg rimelig sikker på at alkoholen fordamper under matlaging.

 

Som sagt, ingen ekspert, men det er dette jeg har hørt :)

Skrevet

Spurte kjæresten som er utdannet kokk.

Ingen fare å ha rødvin i maten, den fordamper jo.

Skrevet

Hvis den kokes eller stekes, ja... :o)

Skrevet

Du har jo alkoholfri vin..

Skrevet

Alkohol fordamper ved 80 grader så det er helt greit.

 

Alkoholfri vin er ikke noen god ide i mat da det smaker som druejuice.

Annonse

Skrevet

Det finnes jo matlagingsvin å få kjøpt. Det får man jo kjøpt f.eks i Meny-butikkene. De er jo uten alkohol (men alkoholen blir jo uansett fordamet bort når maten koker) og er veldig bra å bruke i matlagingen

Skrevet

Du kan slappe helt av. Som de andre her inne skriver, fordamper alkoholen under steking/koking. Og med tanke på at mat laget med rødvin også serveres til barn, ville det nok stått "aldersgrense 18 år" på oppskriftene dersom alkoholen ikke forsvant. ;)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...