Gå til innhold

Ang flesk og duppe,hvilke type kjøtt???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Så ett bilde av det i dag,da så det ut som bacon de brukte til kjøttet?Stemmer det?visst ikke hvilket kjøtt bruker dere da?

Skrevet

Vanlig salt sideflesk.

Skrevet

Flesk bruker man, derfor kalles det flesk og duppe.

Flesk er det samme som man bruker til bacon men bacon er røkt og flesk er saltet (stort sett, ikke nødvendigvis)

Skrevet

hmmm,finner man saltet flesk i kjøtt disken?ja jeg er grønn på dette,men det så himla godt ut. Hva står det på pakningen på kjøttet da?bare salt flesk?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...