anette staiiiiii Skrevet 23. juli 2008 #1 Skrevet 23. juli 2008 Så ett bilde av det i dag,da så det ut som bacon de brukte til kjøttet?Stemmer det?visst ikke hvilket kjøtt bruker dere da?
Gjest Skrevet 23. juli 2008 #3 Skrevet 23. juli 2008 Flesk bruker man, derfor kalles det flesk og duppe. Flesk er det samme som man bruker til bacon men bacon er røkt og flesk er saltet (stort sett, ikke nødvendigvis)
anette staiiiiii Skrevet 23. juli 2008 Forfatter #4 Skrevet 23. juli 2008 hmmm,finner man saltet flesk i kjøtt disken?ja jeg er grønn på dette,men det så himla godt ut. Hva står det på pakningen på kjøttet da?bare salt flesk?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå