Gå til innhold

kan vi spise parmasan?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Takk for svar. Problemet er jo nettopp det at jeg ikke vet om det er laget av pasterurisert melk..... Det står ikke. Og når det gjelder pesto så står det jo bare at det er en eller annen parmasan ost i.....

 

Men det er jo veldig hard ost, og det er jo det som gjør at jeg lurer og kanskje tenker at det er greit...

 

Takk for hjelp!

hei hei.

 

har villa holdt med unna parmesan, for dein er upastirusert.

jobber som servitør og mye med ost:)

 

det gjerlder også pesto..som e laga på parmesan og pinjekjerna.

men om osten e kokt opp i sausa osv så e det ingen fare, da e bakterian bort.

 

synd man ikke kan spis det, så my gode osta som e upastirusert:)

 

På matportalen.no (søk parmesan) står det følgende:

 

Alle andre typer ost anses å være trygge i forhold til Listeria. Smeltet ost av alle typer er trygt. Disse selges som oftest på tube. Listeria trives heller ikke i harde oster som for eksempel "Gouda", "Jarlsberg", "Norvegia", eller i brunost og parmesan. Disse ostene kan derfor trygt spises av gravide.

 

Så spis med god samvittighet :-)

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...