Me & Ne Skrevet 13. juli 2008 #3 Skrevet 13. juli 2008 Unnskyld meg,men hvorfor i herrens navn skulle ikke det gå ? Og her du aldri hatt behov for det før?
Sørland-snuppa Skrevet 13. juli 2008 #5 Skrevet 13. juli 2008 ikke noe problem det. jeg gjør nesten alltid det.
Synnøve_Solbakken Skrevet 13. juli 2008 #6 Skrevet 13. juli 2008 Det går fint an, men det er den måten det blomstrer opp flest bakterier. Hvis jeg trenger kjøttdeig, pleier jeg å la den ligge i vannbad en stund, og så steker jeg den sakte. Da tiner den litt etter litt.
~sjiraff~ Skrevet 13. juli 2008 #7 Skrevet 13. juli 2008 Hvorfor steker du ikke bare kjøttdeieg fra frossen tilstand? Svak varne og med lokk. Fungerer ypperlig det.
Synnøve_Solbakken Skrevet 13. juli 2008 #8 Skrevet 13. juli 2008 Ikke at jeg noen gang har blitt syk av å tine den i mikro, men har bare lest at det ikke anbefales, og prøver derfor å unngå det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå