Gå til innhold

Heeelt utenom tema......koking av grillpølser........


Anbefalte innlegg

Skrevet

Altså, hvordan skal man egentlig koke grillpølser?

 

Jeg tar vann i kjelen, legger grillpølsene oppi, og når det koker er det "ferdig".........

 

Men noen fortalte meg i dag at man skal koke opp vann. Når det er på kokepungtet, så skal kjelen trekkes av plata, og deretter skal pølsene legges oppi, og lige der i 20 minutter.

 

Og når jeg spurte en venninde sa hun at hun putter grillpølsene i kokende vann og lar de koke i 5 minutt........

 

Så jenter, HVORDAN koke grillpølser?

Skrevet

Kok opp vannet,og legg dem oppi til de er varme =o)

Skrevet

 

 

Det heter GRILL pølser,så de skal GRILLES!:)

Det værste jeg vet er kokte GRILL pølser....blæh!!!

Skrevet

Jeg tapper vannn i kjelen og har pølsene oppi, når vannet koker er pølsene ferdig varmet. Hvis de koker i 5 minutter sprekker de jo. Og hva er poenget med å la de trekke i 20 minutter? De er jo ferdig kokte, så de trenger jo bare å varmes. Hadde de vært rå derimot ( som noen pølser man får kjøpt på slakteren) så må de trekke i 20 minutter for at de skal bli gjennomkokte.

Skrevet

Kok vannet , trekk kjelen av platen og legg pølsene oppi. Når de flyter opp er de ferdige :D

Skrevet

Du skal da ikke koke grillpølser?!! De er skapt for å grilles:-D

Det er wienerpølser som skal kokes, eller trekkes som det heter. Kok opp vannet, ta pannen av platen og legg wienerpølsene oppi vannet med lokk på, i fem minutter. Så, ferdig!! Blir perfekt, og er super enkelt:-)

Skrevet

Jeg legger grillpølser i stekepannen, om jeg vil ha pølse med brød,og grillen er tom for propan.

Jeg liker heller ikke kokte grillpølser...da må jeg jammen være sulten!

 

 

 

 

Skrevet

alle pølser kan jo kokes, samme om det står ordet "grillpølser" på pakken........står jo ikke "kokepølser" på pakken med middagspølser heller lissom....

 

godt kokte grilpølser er så godt atte :)

Skrevet

Kok opp vannet, og la pølsene trekke til de flyter opp. Kokte grilpølser er bedre for de små enn kokte wiener. Skinnet er bedre for de å tygge, mi n erfaring i alle fall.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...