Bulle* Skrevet 1. juli 2008 #1 Skrevet 1. juli 2008 Potetmosen er hjemmelaget. Består av kun poteter og mm.
Renate :-) Skrevet 1. juli 2008 #2 Skrevet 1. juli 2008 Spørs vel om morsmelk er fersk eller frossen... ville fulgt samme tidsrom som for oppbevaring av bare mm.
Gjest mphs Skrevet 1. juli 2008 #3 Skrevet 1. juli 2008 Jeg ville nok kun brukt det samme dagen jeg laget den. Det er jo ikke så lett å varme opp mat med mm i og jeg ville vært redd for oppblomstring av bakterier. Du kan heller koke noen poteter og mose de med mm rett før servering om du syns det er tungvint å koke hver gang.
Bulle* Skrevet 1. juli 2008 Forfatter #4 Skrevet 1. juli 2008 Mm er fersk, men er enig med mpgs her angående oppvarming. Men hvor lenge kan kokte poteter ligge i kjøleskapet da? Litt grønn...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå