Gå til innhold

Pølsegrateng (trenger litt hjelp)


Anbefalte innlegg

Jeg liker pølser i biter, makaroni og grønnsaksblandig i pølsegratengen.

Men når jeg lager den får jeg ikke hvitsausen til og stivne, det blir lytende liksom...

Bruker sånn pose-saus fra toro.

Hva gjør jeg feil? Steiker for lite? Hvilken temp er best å steke på? For jeg tar bare gratengen ut når osten er smeltet og brunet.

Er det kanskje bedre å bruke hjemmelaget hvitsaus?

Fortsetter under...

Har aldri prøvd med posesaus selv, men du rører inn eggeplommer i sausen og vender inn stivpiska eggehvitter?

Vet jo ikke om en må bruke dette, men har stor tvil på at du får et stivnet om du ikke bruker det..

Blande med egg. Hvit saus stivner ikke av seg selv, egg stivner når det blir varmt :-)

Trenger forøvrig ikke dele plommer og hvitte, bare bland i noen egg. Gå på matprat.no så finner du oppskrift, hvor mange egg du trenger til din porsjon.

  • 1 måned senere...

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...