Gå til innhold

Pølsegrateng (trenger litt hjelp)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg liker pølser i biter, makaroni og grønnsaksblandig i pølsegratengen.

Men når jeg lager den får jeg ikke hvitsausen til og stivne, det blir lytende liksom...

Bruker sånn pose-saus fra toro.

Hva gjør jeg feil? Steiker for lite? Hvilken temp er best å steke på? For jeg tar bare gratengen ut når osten er smeltet og brunet.

Er det kanskje bedre å bruke hjemmelaget hvitsaus?

Skrevet

Har aldri prøvd med posesaus selv, men du rører inn eggeplommer i sausen og vender inn stivpiska eggehvitter?

Vet jo ikke om en må bruke dette, men har stor tvil på at du får et stivnet om du ikke bruker det..

Skrevet

Blande med egg. Hvit saus stivner ikke av seg selv, egg stivner når det blir varmt :-)

Trenger forøvrig ikke dele plommer og hvitte, bare bland i noen egg. Gå på matprat.no så finner du oppskrift, hvor mange egg du trenger til din porsjon.

Skrevet

Jeg pleier å blande inn 2 egg i sausen...og litt ost.....det smaker så mye bedre av hele gratengen ;o) Lykke til!

  • 1 måned senere...
Skrevet

Man må blande avkjølt hvitsaus forsiktig med 2 stivpiskede eggehviter.

Jeg har røkte kjøttpølser,makaroni,bacon,purre og gulrot i min pølsegrateng. Og strøkavring på toppen så klart.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...