Gjest Skrevet 27. juni 2008 #1 Del Skrevet 27. juni 2008 Jeg liker pølser i biter, makaroni og grønnsaksblandig i pølsegratengen. Men når jeg lager den får jeg ikke hvitsausen til og stivne, det blir lytende liksom... Bruker sånn pose-saus fra toro. Hva gjør jeg feil? Steiker for lite? Hvilken temp er best å steke på? For jeg tar bare gratengen ut når osten er smeltet og brunet. Er det kanskje bedre å bruke hjemmelaget hvitsaus? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138116841-p%C3%B8lsegrateng-trenger-litt-hjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Den lille blå smurfen Skrevet 28. juni 2008 #2 Del Skrevet 28. juni 2008 Har aldri prøvd med posesaus selv, men du rører inn eggeplommer i sausen og vender inn stivpiska eggehvitter? Vet jo ikke om en må bruke dette, men har stor tvil på at du får et stivnet om du ikke bruker det.. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138116841-p%C3%B8lsegrateng-trenger-litt-hjelp/#findComment-138121588 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2008 #3 Del Skrevet 28. juni 2008 Blande med egg. Hvit saus stivner ikke av seg selv, egg stivner når det blir varmt :-) Trenger forøvrig ikke dele plommer og hvitte, bare bland i noen egg. Gå på matprat.no så finner du oppskrift, hvor mange egg du trenger til din porsjon. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138116841-p%C3%B8lsegrateng-trenger-litt-hjelp/#findComment-138121605 Del på andre sider Flere delingsvalg…
melkekua™ Skrevet 28. juni 2008 #4 Del Skrevet 28. juni 2008 Jeg pleier å blande inn 2 egg i sausen...og litt ost.....det smaker så mye bedre av hele gratengen ;o) Lykke til! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138116841-p%C3%B8lsegrateng-trenger-litt-hjelp/#findComment-138122116 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 28. juni 2008 #5 Del Skrevet 28. juni 2008 Takk, takk Prøver med egg i sausen da. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138116841-p%C3%B8lsegrateng-trenger-litt-hjelp/#findComment-138123367 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 28. juli 2008 #6 Del Skrevet 28. juli 2008 Man må blande avkjølt hvitsaus forsiktig med 2 stivpiskede eggehviter. Jeg har røkte kjøttpølser,makaroni,bacon,purre og gulrot i min pølsegrateng. Og strøkavring på toppen så klart. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138116841-p%C3%B8lsegrateng-trenger-litt-hjelp/#findComment-138325920 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 31. juli 2008 #7 Del Skrevet 31. juli 2008 Takk Mamita, det funka supert!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138116841-p%C3%B8lsegrateng-trenger-litt-hjelp/#findComment-138347005 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå