Gå til innhold

Anbefaler kanskje ikke rie-kaka... (samme som på 3. trimester)


Anbefalte innlegg

Den var ikke speiselt god, he he. Kanskje jeg gjorde noe feil, men den ble tørr og smakte kaffekorn. Er veldig glad i både sjokoloade- og kaffesmak, samt kokos, men dette ble liksom litt mye av det gode. Samboeren bare sa æsj og spyttet ut igjen, he he. Tør ikke servere den til noen andre. Om den setter i gang riene får jeg bare vente og se, så får vel bare trøkke i meg et par biter til i dag.

 

Noen andre som har bakt kaka?

 

Er denne oppskriften:

 

Oppskriften på Rie-kake

 

4 egg

1 dl sukker

300 g margarin/smør

230 g mel

300 g mørk sjokolade

1 spsk. kakao

200 g kokosmel

1 håndfuld rosiner

1.5 dl sterk kaffe (Nescafé er velegnet)

1 spsk. bakepulver

 

Rør smør og sukker til en fin masse, tilsett 1 egg av gangen sammen med en spiseskje mel.

 

Tilsett resten av melet, hvor kakaoen og bakepulveret er iblandet. Smelt halvparten av sjokoladen i kaffen, rør kokosmel i deigen sammen med den smeltede sjokoladen/kaffen.

 

Til sidst røres rosinene i.

 

Kaken bakes i en rund springform, ca. 1 time ved 180 grader (160 varmluft) . La kaken avkjøle. Smelt resten av sjokoladen og pynt kaken med det. Kan fryses og brukes til gjester på barselsvisitt.

 

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...