Joikaboll@ Skrevet 23. juni 2008 #1 Skrevet 23. juni 2008 Spekemat til 30 med salat, potetsalat og waldorfsalat, samt flatbrød/loff. Skal selfølgelig ha eggehakk, masse eggehakk, men hvor mange egg?
It's all about me Skrevet 23. juni 2008 #3 Skrevet 23. juni 2008 Mange, det er alltid for lite eggerøre.
Guttemamman:-) Skrevet 23. juni 2008 #4 Skrevet 23. juni 2008 Kan nok ikke hjelpe men vet bare at det går med med mange flere egg enn man forventer. Jeg lager alltid for lite uansett hvor mange egg jeg bruker he he
Dozer Skrevet 23. juni 2008 #5 Skrevet 23. juni 2008 Jeg skal lage til 50 på søndag og kommer til å bruke ca 170 egg!
* 5 om dagen * Skrevet 23. juni 2008 #6 Skrevet 23. juni 2008 fant denne på matprat.no, og satt inn 30 pers. 30 stk. egg 30 ss melk eller vann 3 ¾ ts salt 1,88 ts pepper 15 ss hakket frisk gressløk 7 ½ ss margarin til steking
* 5 om dagen * Skrevet 23. juni 2008 #7 Skrevet 23. juni 2008 http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=12247
Gjest Skrevet 23. juni 2008 #8 Skrevet 23. juni 2008 Synes du burde regne hvertfall to egg per person! ALLE forsyner seg av eggerøren, og de fleste forsyner seg mye
Joikaboll@ Skrevet 23. juni 2008 Forfatter #9 Skrevet 23. juni 2008 Takker for svar, jeg lager alltid for mye når jeg lager til oss hjemme, men det er jo gjerne til frokost eller kveldsmat i tillegg til alt annet pålegg så det er jo ikke godt å vite. *5 om dagen* 30 egg høres lite ut, men jeg skal se. Og du som nevner 170 egg, lager du det i langpanna inni ovnen da??
Vålerenga12 m/ 3 små Skrevet 23. juni 2008 #10 Skrevet 23. juni 2008 Når jeg lager eggehakk/røre, beregne jeg alltid to egg per person. Når det blir et sånt selskap pleier de fleste å forsyne seg av eggehakk/røra.. MEN å lage 60 egg blir kanskje mye da, syns jeg.. Hva med 40-45..? Uansett, når det blir tomt blir det tomt tenker alltid jeg. Sånn er det over alt. De fleste får forsynt seg en gang av eggene uansett.. Også er det masse andre fristelser der i tillegg....;o)
* 5 om dagen * Skrevet 23. juni 2008 #11 Skrevet 23. juni 2008 ja, jeg synes også det høres lite ut, så ville nok tatt 60 egg, om jeg var deg.... men jeg tastet bare inn antall på matprat, og da kom det opp. det står jo der at det er i tillegg til mye annen mat da...
Joikaboll@ Skrevet 23. juni 2008 Forfatter #12 Skrevet 23. juni 2008 Takk for linken. Ser det er beregnet 30 egg til 30 personer til koldtbord, så da slenger jeg på flere egg, da vi bare skal ha spekemat.
petite fleur Skrevet 23. juni 2008 #13 Skrevet 23. juni 2008 Det stemmer det som 5 om dagen sier, man skal beregne 1 egg pr person, og en ss vann pr egg.
Gjest Skrevet 23. juni 2008 #14 Skrevet 23. juni 2008 Jeg beregner minst 2 egg per pers, samt at jeg sper ut røra med melk:)
Dozer Skrevet 23. juni 2008 #15 Skrevet 23. juni 2008 lager det i panna i maaaaange omganger Stort prosjekt foran meg!
* 5 om dagen * Skrevet 23. juni 2008 #16 Skrevet 23. juni 2008 :-)) men nå må dere slutte, jeg må ut på kjøkkenet en tur og lage meg litt eggerøre:-)) hihi... blir ikke påvirket jeg?? neida...
Gjest Skrevet 23. juni 2008 #17 Skrevet 23. juni 2008 Så lenge det ikke er vanlig koldtbord men spekemat så synes jeg det blir litt annerledes jeg da, når det er koldtbord er det så mye mer å velge mellom, mens det er litt nedtur å måtte spise spekemat uten eggerøre til Lager med fløte jeg da, en ss fløte per egg..
Leirha Skrevet 23. juni 2008 #18 Skrevet 23. juni 2008 Jeg pleier å bruke 2 egg pr pers... Men 60egg egg er vell gjerne i drøyeste laget.
Joikaboll@ Skrevet 23. juni 2008 Forfatter #19 Skrevet 23. juni 2008 Oi, pappa (familiens hobbykokk) mener 100 egg, aiai.... og jeg som har sagt at jeg skal lage den selv. Er så kresen på mat med egg i, må plukke ut navelstrengen, jaja......
Joikaboll@ Skrevet 23. juni 2008 Forfatter #20 Skrevet 23. juni 2008 Hehe... blir litt av et prosjekt ja ;-) Argh.... jeg som syntes fersk eggerøre er best. Tro om jeg kan droppe kirken å stå på kjøkkenet å lage mat i steden ;-) Pst... bruker melk og masse fingersalt, pepper og selvfølgelig fersk grassløk.
Gjest Skrevet 23. juni 2008 #21 Skrevet 23. juni 2008 Min erfaring er at eggerøre ofte blir hovedtilbehøret, og det går MYE av det. 3 egg pr person i tilleg til at du sper det ut med fløte og vann. Det gjorde jeg da det var til 25 stk, og det var lite eggerøre igjen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå