Gå til innhold

Er det noe annet jeg kan bruke i stedet for griljermel i kjøttbollene?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har ikke det i skapet akkurat.. Og aner ikke hva det er heller.. haha

Skrevet

Knust kavring, knust tørt brød, eller bare droppe det. Har ikke noe å si, jeg lager aldri med siden jeg har en liten en med cøliaki.

Skrevet

Hva er det? hihihi har vist aldri hørt om det før jeg...

 

Jeg har

potetmel

egg

salt

litt sennep

og vann

 

i mine kjøkkaker..

 

kansje du kan bruke noe av det..

Skrevet

Det er noe av det samme som strøkavring.

 

Skrevet

Du kan lage ditt eget, smule brød og tørke det litt i ovnen, hvis du vil.

Skrevet

Nei, det er ikke nødvendig, men egg er viktig så de holder sammen. Hvis man har veldig mye løk i køttbullarna, så har de lett for å falle ifra hverandre, og da kan det lønne seg med potetmel eller griljermel:-)

 

Et kjempegodt tips bare; raspe gulerøtter og ha oppe i farsen. Blir god smak og litt sundt i tilegg;-)

Skrevet

Da dropper jeg det.. hehe lettest det da.. Takk for tips alle sammen..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...