Shabby Cheap Chic Skrevet 22. juni 2008 #1 Skrevet 22. juni 2008 Har ikke det i skapet akkurat.. Og aner ikke hva det er heller.. haha
It's all about me Skrevet 22. juni 2008 #2 Skrevet 22. juni 2008 Knust kavring, knust tørt brød, eller bare droppe det. Har ikke noe å si, jeg lager aldri med siden jeg har en liten en med cøliaki.
F-mor Skrevet 22. juni 2008 #3 Skrevet 22. juni 2008 Hva er det? hihihi har vist aldri hørt om det før jeg... Jeg har potetmel egg salt litt sennep og vann i mine kjøkkaker.. kansje du kan bruke noe av det..
It's all about me Skrevet 22. juni 2008 #4 Skrevet 22. juni 2008 Det er noe av det samme som strøkavring.
Gjest Skrevet 22. juni 2008 #5 Skrevet 22. juni 2008 Du kan lage ditt eget, smule brød og tørke det litt i ovnen, hvis du vil.
najs Skrevet 22. juni 2008 #6 Skrevet 22. juni 2008 Nei, det er ikke nødvendig, men egg er viktig så de holder sammen. Hvis man har veldig mye løk i køttbullarna, så har de lett for å falle ifra hverandre, og da kan det lønne seg med potetmel eller griljermel:-) Et kjempegodt tips bare; raspe gulerøtter og ha oppe i farsen. Blir god smak og litt sundt i tilegg;-)
Shabby Cheap Chic Skrevet 22. juni 2008 Forfatter #7 Skrevet 22. juni 2008 Da dropper jeg det.. hehe lettest det da.. Takk for tips alle sammen..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå