Gå til innhold

Noen som har smakt Prior Lørdagskylling,1.6 kg pose med kyllinglår her??


Anbefalte innlegg

Gjest Trollbundet
Skrevet

Enten Prix eller Kiwi jeg kjøpte den på..Husker ikke.

 

De skal jo stekes på 175 grader i 60 minutt.Men går det bra å ha de FRYST rett inn i ovnen uten å tine??

Jeg gjorde det nå jeg.De ble ganske lysebrun på farge,virket ikke rå,men de virket "fleskete"på "skinnområdet",om dere skjønner..Skal de være slik??

 

Vi hadde de til middag en dag i tillegg til vanlig kylling,men husker rett og slett ikke om de var slik eller om jeg hadde de fryst inn i ovnen.Men trooor ikke det..

Skrevet

Når de er fryst trenger de muligens litt mere tid.

 

Lærte et greit triks her om dagen.. stikk en kniv ned i den tykkeste delen av kyllingen, er kniven varm når du tar den ut er kyllingen ferdig.

Gjest Trollbundet
Skrevet

Den var varm!

 

Jeg blir vel ikke syk nå,visst den har stått i for liten tid????

Skrevet

Tror ikke det.. hvis du skjærer i den og du ser den er ustekt er det jo bare å steke den mere.

Gjest Trollbundet
Skrevet

jeg har allerede spist et lår..Har ikke bltt syk enda,men blir vel ikke d så snart..Det går sikkert bra:).Får satse på det! Den har jo blitt stekt i 60 minutt,kansje et par minutter mer..

Skrevet

Hvis det låret ikke var rosa innerst så var det nok gjennomstekt:)

og jeg tror sjansen for å bli syk er veldig liten.

Gjest Trollbundet
Skrevet

Ja,da var den gjennomstekt:)

 

Ikke den beste kyllingen jeg har smakt nei,gikk så vidt an..Men blir nok ikke flere av den posen igjen!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...