Ompalompa Skrevet 22. juni 2008 #1 Skrevet 22. juni 2008 Spørsmål om butterdeig: - hvilken temperatur bør den stekes på? - Bør den forstekes, eller er det bare å slenge oppi fyll med det samme og steke i vei (skal lage laksepai og er helt grønn...)
Bic&Bac Skrevet 22. juni 2008 #2 Skrevet 22. juni 2008 Den trenger ikke å forstekes. Jeg bruker butterdeig nå rjeg lager piroger. Kjevler den helt supertynn, så selve butterdeigen går fort å steke. Men pga innholdet står den i lengre. Jeg pleier la det stå i 15 min.
Hikken Skrevet 22. juni 2008 #3 Skrevet 22. juni 2008 Jeg forsteker alltid skallet når jeg lager pai, ellers blir den gjerne litt seig i bunn. Kjevler ut og legger i paiformen, legger i bakepapir og fyller opp med erter e.l. så den ikke skal blåse seg opp og steker i 10 min på 200 grader :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå