Gå til innhold

Butterdeig - må den "forstekes"


Anbefalte innlegg

Skrevet

Spørsmål om butterdeig:

- hvilken temperatur bør den stekes på?

- Bør den forstekes, eller er det bare å slenge oppi fyll med det samme og steke i vei (skal lage laksepai og er helt grønn...)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den trenger ikke å forstekes. Jeg bruker butterdeig nå rjeg lager piroger. Kjevler den helt supertynn, så selve butterdeigen går fort å steke. Men pga innholdet står den i lengre. Jeg pleier la det stå i 15 min.

Skrevet

Jeg forsteker alltid skallet når jeg lager pai, ellers blir den gjerne litt seig i bunn.

Kjevler ut og legger i paiformen, legger i bakepapir og fyller opp med erter e.l. så den ikke skal blåse seg opp og steker i 10 min på 200 grader :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...