Gå til innhold

Noen som har oppskrift på en god pastasalat?


Anbefalte innlegg

Skrevet

?

Fortsetter under...

Skrevet

Pasta

1 beger lettrømme

1 pose majones

5- 6 ss ravigottesaus (det er det som gjør den gode smaken)

litt løk, purre, grønn paprika og et eple i små biter.

Hvis du vil ha den som er hel rett kan du putte kylling i og servere med brød, smør og saltat til.

Skrevet

Her kommer to stykker:

 

Nr. 1:

Basis:

500 gr. pasta

1 pakke/brett med sukkererter

1 rødløk (halve ringer)

1 rød paprika

2-3 ss pesto utrørt i litt olje

Her er det godt med enten reker eller kylling

 

Nr. 2:

500 gr. pasta

 

Pepperonipølse (bruker 1 pk. ferdig oppskjært) klippes i to

Bacon (terninger)

Mørpølse (som pepperonipølse)

(har ikke noe mål på hvor mye jeg bruker av bacon og mørpølse)

Dette stekes og avkjøles

 

1 rød paprika

1 gul løk

Dette stekes og avkjøles

 

Fetaost

Oliven

 

Bland alt sammen og tilsett ca en halv flaske Classic French dressing (Kraft)

 

Lykke til !

Skrevet

her er min oppskrift som jeg digger:)

pasta

1 med rømme

1 med majones

litt holydaydipp oppi

grønnt eple

selleri

skinke

litt purre

rød løk

mais

egentlig kan en ha d en liker best oppi av grønnt:)

litt gulerot har jeg av og til oppi,

kinakål er og godt oppi..

smak å behag:)

Skrevet

har noen ulike oppskrifter, men tar de ofte litt på sparket, ikke skikkelig oppskrift da..

 

Til kylling og pasta:

karrismak: bruker karripasta som en kjøper på butikken, den skal varmes opp noen minutter først og så kjøles ned. har hakket løk i og surrer godt. kjøler ned og tilsetter i majones. Ofte overdøver smaken av masjones rømmen, men til karri er det godt med litt mer majones enn vanli

majones og rømme

Eplebiter, grønt

paprika - rød og grønn

rødløk

ananasbiter

sukkererter(kan byttes mot brekkbønner, men godt med de sprøe sukkerertene)

Kylling i biter, river bare opp en halv grillet kylling,det er godt nok

 

hm.. tror det var det.. blandes sammen og settes i kjøleskap. Om du liker den godt sterk har du i litt chili, men om den skal stå i kjøleskapet en stund må du være forsiktig, smaken blir sterkere etterhvert.

 

Kan også lage en med scampi:

pasta

scampi - legges i marinade av olje, løk, chili, (persille) og hvitløk, stekes så forsiktig. Om den er ferdigstekt, så bare sviss litt,ellers blir den seig.

rømme og majones(her har en litt mer rømme en majones da den blir litt overveldende i smak)

smak til dressingen med tigersaus og ha i litt av marinaden over(salt og pepper etter smak) og litt sitronsaft

kutt opp ananas, paprika, løk, og annet du synes virker godt sammen med dette:o) (hodet ble litt tomt her, hehe..)

 

Lykke til med pastasalatene

 

ps.. godt med pastasalat med bare grønnsaker i også! da steker du sopp, høvlet gulrot, løk, paprika m.m., pass på å krydre godt med kvernet pepper og salt for hver grønnsak du steker. Ha alt i en bolle og rør rundt. må være litt olje i dette, men blir supergodt pga pepperen :o)

 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...