togutter-08og10 Skrevet 21. juni 2008 #2 Skrevet 21. juni 2008 Pasta 1 beger lettrømme 1 pose majones 5- 6 ss ravigottesaus (det er det som gjør den gode smaken) litt løk, purre, grønn paprika og et eple i små biter. Hvis du vil ha den som er hel rett kan du putte kylling i og servere med brød, smør og saltat til.
Nå kommer nr. tre Skrevet 21. juni 2008 #3 Skrevet 21. juni 2008 Her kommer to stykker: Nr. 1: Basis: 500 gr. pasta 1 pakke/brett med sukkererter 1 rødløk (halve ringer) 1 rød paprika 2-3 ss pesto utrørt i litt olje Her er det godt med enten reker eller kylling Nr. 2: 500 gr. pasta Pepperonipølse (bruker 1 pk. ferdig oppskjært) klippes i to Bacon (terninger) Mørpølse (som pepperonipølse) (har ikke noe mål på hvor mye jeg bruker av bacon og mørpølse) Dette stekes og avkjøles 1 rød paprika 1 gul løk Dette stekes og avkjøles Fetaost Oliven Bland alt sammen og tilsett ca en halv flaske Classic French dressing (Kraft) Lykke til !
Gjest Skrevet 21. juni 2008 #4 Skrevet 21. juni 2008 her er min oppskrift som jeg digger:) pasta 1 med rømme 1 med majones litt holydaydipp oppi grønnt eple selleri skinke litt purre rød løk mais egentlig kan en ha d en liker best oppi av grønnt:) litt gulerot har jeg av og til oppi, kinakål er og godt oppi.. smak å behag:)
C@milla *EMIL* Skrevet 21. juni 2008 #5 Skrevet 21. juni 2008 har noen ulike oppskrifter, men tar de ofte litt på sparket, ikke skikkelig oppskrift da.. Til kylling og pasta: karrismak: bruker karripasta som en kjøper på butikken, den skal varmes opp noen minutter først og så kjøles ned. har hakket løk i og surrer godt. kjøler ned og tilsetter i majones. Ofte overdøver smaken av masjones rømmen, men til karri er det godt med litt mer majones enn vanli majones og rømme Eplebiter, grønt paprika - rød og grønn rødløk ananasbiter sukkererter(kan byttes mot brekkbønner, men godt med de sprøe sukkerertene) Kylling i biter, river bare opp en halv grillet kylling,det er godt nok hm.. tror det var det.. blandes sammen og settes i kjøleskap. Om du liker den godt sterk har du i litt chili, men om den skal stå i kjøleskapet en stund må du være forsiktig, smaken blir sterkere etterhvert. Kan også lage en med scampi: pasta scampi - legges i marinade av olje, løk, chili, (persille) og hvitløk, stekes så forsiktig. Om den er ferdigstekt, så bare sviss litt,ellers blir den seig. rømme og majones(her har en litt mer rømme en majones da den blir litt overveldende i smak) smak til dressingen med tigersaus og ha i litt av marinaden over(salt og pepper etter smak) og litt sitronsaft kutt opp ananas, paprika, løk, og annet du synes virker godt sammen med dette:o) (hodet ble litt tomt her, hehe..) Lykke til med pastasalatene ps.. godt med pastasalat med bare grønnsaker i også! da steker du sopp, høvlet gulrot, løk, paprika m.m., pass på å krydre godt med kvernet pepper og salt for hver grønnsak du steker. Ha alt i en bolle og rør rundt. må være litt olje i dette, men blir supergodt pga pepperen )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå