Mamma2OO5 Skrevet 20. juni 2008 #1 Del Skrevet 20. juni 2008 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138057131-hvis-man-skal-ha-brokkoli-p%C3%A5-pizza-b%C3%B8r-man-koke-den-f%C3%B8rst-da/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
It's all about me Skrevet 20. juni 2008 #2 Del Skrevet 20. juni 2008 Broccoli er jo godt selv når det er rått, og skal i utgnagspunktet ikke kokes noen gang heller. Bare trekkes eller enda bedre dampes. Uansett hadde jeg tatt den rå på pizza ) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138057131-hvis-man-skal-ha-brokkoli-p%C3%A5-pizza-b%C3%B8r-man-koke-den-f%C3%B8rst-da/#findComment-138057148 Del på andre sider Flere delingsvalg…
petite fleur Skrevet 20. juni 2008 #3 Del Skrevet 20. juni 2008 Hei:-) Vet ikke, men ville bare fortelle at jeg akkurat nå driver og "baker" oppkuttet brokkoli i ovnen på ca 200 grader. Sjekka den nå, har stått i 20 minutter, og den er fortsatt knallhard. Så hvis du vil ha myk brokkoli, tror jeg du burde koke den litt først :-) Så sunne vi er som har kasta oss på brokkolibølgen! ;-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138057131-hvis-man-skal-ha-brokkoli-p%C3%A5-pizza-b%C3%B8r-man-koke-den-f%C3%B8rst-da/#findComment-138057160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
It's all about me Skrevet 20. juni 2008 #4 Del Skrevet 20. juni 2008 Er litt forskjell på steketid på store buketter og små plukk som havner på pizzaen ) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138057131-hvis-man-skal-ha-brokkoli-p%C3%A5-pizza-b%C3%B8r-man-koke-den-f%C3%B8rst-da/#findComment-138057180 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma2OO5 Skrevet 20. juni 2008 Forfatter #5 Del Skrevet 20. juni 2008 hi hi ja ;o) masse antioksidanter nam nm! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138057131-hvis-man-skal-ha-brokkoli-p%C3%A5-pizza-b%C3%B8r-man-koke-den-f%C3%B8rst-da/#findComment-138057238 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma2OO5 Skrevet 20. juni 2008 Forfatter #6 Del Skrevet 20. juni 2008 tror jeg tar den rå men hvordan damper man egentlig brokkoli? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138057131-hvis-man-skal-ha-brokkoli-p%C3%A5-pizza-b%C3%B8r-man-koke-den-f%C3%B8rst-da/#findComment-138057242 Del på andre sider Flere delingsvalg…
It's all about me Skrevet 20. juni 2008 #7 Del Skrevet 20. juni 2008 Du kjøper et sånt lite innlegg til å ha i kjelene, får det på nille, jernia og de fleste steder som selger kjeler. Er som en rund rist som slås ut og passer til alle kjeler. Koster ikke mange kronene, mellom 50 og 100. Da har du bare litt vann i bunnen av kjelen og grønnsakene blir kokt av dampen. Mye sunnere siden minimalt med vitaminer forsvinner i vannet. Koker du vanlig forsvinner masse. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138057131-hvis-man-skal-ha-brokkoli-p%C3%A5-pizza-b%C3%B8r-man-koke-den-f%C3%B8rst-da/#findComment-138057456 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå