Gå til innhold

Hvis man skal ha brokkoli på pizza, bør man koke den først da?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei:-)

 

Vet ikke, men ville bare fortelle at jeg akkurat nå driver og "baker" oppkuttet brokkoli i ovnen på ca 200 grader. Sjekka den nå, har stått i 20 minutter, og den er fortsatt knallhard. Så hvis du vil ha myk brokkoli, tror jeg du burde koke den litt først :-)

 

Så sunne vi er som har kasta oss på brokkolibølgen! ;-)

Annonse

Du kjøper et sånt lite innlegg til å ha i kjelene, får det på nille, jernia og de fleste steder som selger kjeler. Er som en rund rist som slås ut og passer til alle kjeler. Koster ikke mange kronene, mellom 50 og 100.

Da har du bare litt vann i bunnen av kjelen og grønnsakene blir kokt av dampen.

Mye sunnere siden minimalt med vitaminer forsvinner i vannet. Koker du vanlig forsvinner masse.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...