sjøstjerne1 Skrevet 19. juni 2008 #1 Del Skrevet 19. juni 2008 Hei dere! Jeg reiser til Hellas til helga. Lurer på om jeg kan spsie mossaka? (mm..så godt!;-) Den har jo en ostesaus som er laget av melk. Jeg vet fakta ikke om melk i utlandet er pasteuriset! Er det noen av dere som vet? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138050331-mossaka-i-hellas/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nagilimia Skrevet 19. juni 2008 #2 Del Skrevet 19. juni 2008 Så lenge den er rykenden varm, så er det nesten det samme som pasteurisert. I norge blir melka oppvarmet til minst 80°C i 3-5 sek. og kjøles deretter ned til 4°C eller lavere. Dette for å bli kvitt bakterier som kan ha kommet i melka fra kuene når de melkes. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/138050331-mossaka-i-hellas/#findComment-138052681 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå