fjollefrua Skrevet 18. juni 2008 #2 Skrevet 18. juni 2008 spørs hvilken type kjøtt... vanlig biffkjøtt lar jeg koke ett par timer...
* 5 om dagen * Skrevet 18. juni 2008 #3 Skrevet 18. juni 2008 jepp...fersk kjøtt, lapskaus og bankekjøtt lar jeg koke ca 2 timer, også ha i feks grønnsaker etter det, om det skal i....
* 5 om dagen * Skrevet 18. juni 2008 #4 Skrevet 18. juni 2008 glemte en ting. husk å skum av kjøttet, det brune som blir liggende vettu, det må bort, for hvis ikke blir suppa uklar, grumsete og ikke så god på smak. dette må gjøres uannsett på kokt kjøtt.
*dum&deiLig*™ Skrevet 18. juni 2008 Forfatter #5 Skrevet 18. juni 2008 Det er storfekjøtt ja:o) Skal huske å skimme kokevannet, takk for tipset:o) Jeg har skåret kjøttet i små biter, håper det koker raskere da, siden jeg ikke har kjempegod tid;-p
*dum&deiLig*™ Skrevet 18. juni 2008 Forfatter #6 Skrevet 18. juni 2008 Et spm til: skal det koke, eller trekke?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå