Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan er det å lage ferdig pai og varm den opp når gjestene kommer?

Skal lage flere nemlig... og har jo ikke plass til alle i ovnen samtidig...

noen som vet hvordan paiene blir? ok? eller slække?

 

hva er best å varme opp... løkpai?

tomat pai?

kylling pai?

pai med laks?

eplepai? (dessert)

 

Håper noen har god erfaring!

 

takk!

Skrevet

Bare å varme opp, eller servere de lunkne?

 

Min beste pai er med:

 

Sopp, bacon, kyllingfilet og brokkoli (elsket av barn og voksne)

 

Laks og spinat

 

Kylling, ananas og chilisaus

 

Den blir ikke slækk av å varmes opp, men i min ovn har jeg plass til 2 ved siden av hverandre:)

Skrevet

Jeg har laget en supergod tomatpai ett par ganger (oppskrift på matprat.no). Den stekes i to omganger, så begge ganger har jeg stekt den halvveis kvelden i forkant, og de siste 20 minuttene før servering. Det har gått helt supert.

Skrevet

Prøvd med varmluft forresten? Da kan du vel lage hvertfall to i slengen.

Skrevet

ja, tenkte jeg kunne lage to i slengen, men fire-fem går dårlig... så får lage noen først.... og varme dem litt på slutten....

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...