Anonym bruker Skrevet 11. juni 2008 #3 Skrevet 11. juni 2008 Nei det er ikke det samme, men begge to er kjemiske hevemiddler.
Anonym bruker Skrevet 11. juni 2008 #5 Skrevet 11. juni 2008 Lukt! Så finner du fort ut om det er det samme.
Anonym bruker Skrevet 11. juni 2008 #6 Skrevet 11. juni 2008 Begge deler brukes til heving i bakverk. Hornsalt nyttes helst i tørre kaker f.eks.småkaker. Natron brukes istaden for gjær for at deigen skal heve seg, sammen med sur melk eller rømme. Men ein skal blande Natron i lag med det tørre uten vil det klumpe seg. NB: eg er ingen kokk, bare baker litt av og til : )
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå