Bring_it_on!!:)) Skrevet 8. juni 2008 #2 Skrevet 8. juni 2008 Langt ifra 100% sikker her altså... =) Men trodde ikke hornsalt var hevningsmiddel jeg.. hmm...
Gjest Skrevet 8. juni 2008 #3 Skrevet 8. juni 2008 Altså, det smaker jo jævlig da, så det kan jo ikke være for smakens skyld, hehe... det er til noen sjokoladekjeks..
Gjest Skrevet 8. juni 2008 #4 Skrevet 8. juni 2008 Nå fant jeg dette på google, så da tar jeg sjansen på å bruke bakepulver i stedet hornsalt (hjortetakksalt) brukes til heving av bakverk. Oppr. fremstilt av hjortens gevir, fremstilles nå fabrikkmessig og består av ammoniumhydrogenkarbonat og ammoniumkarbonat. Spaltes ved oppvarming i ammoniakk, karbondioksid og vann. Brukes i tørre kaker.
blond Skrevet 8. juni 2008 #5 Skrevet 8. juni 2008 Hornsalt gjør bakverket sprøtt i tillegg til at det hever.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå