Gå til innhold

kan noen hjelpe meg??


Anbefalte innlegg

Skrevet

har ett spørsmål ang kjøttdeig..kom til å være så uheldi i dag da jeg skulle lage lasange, hadde en frossen kjøttdeig liggende som hadde gått ut på dato, dette merket jeg ikke før etter vi hadde spist...

men stekte dn godt slik jeg alltid gjør..å dn ble jo mere stekt/kokt i stekovnen...

er dette noe farli for babyen?

spiste ikke så mye da men, lurer likevell

Videoannonse
Annonse
Skrevet

det heter at så lenge kjøttet er gjennomstekt/kokt så er alle bakterier drept

 

Skrevet

Ja, det går nok heeeeelt fint!!! Så lenge den har ligget i frysern er det ikke det samme at den har gått ut på dato, og som det andre svaret, når den er gjennomstekt er evt farlige bakterier borte :)

Skrevet

tusen takk...er det jeg å har ment at så lenge den har ligget frossen så ska d gå bra, å at bakterier forsvinner når di blir stekt...så tar sjangsen på det...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...