Anonym bruker Skrevet 4. juni 2008 #1 Del Skrevet 4. juni 2008 har ett spørsmål ang kjøttdeig..kom til å være så uheldi i dag da jeg skulle lage lasange, hadde en frossen kjøttdeig liggende som hadde gått ut på dato, dette merket jeg ikke før etter vi hadde spist... men stekte dn godt slik jeg alltid gjør..å dn ble jo mere stekt/kokt i stekovnen... er dette noe farli for babyen? spiste ikke så mye da men, lurer likevell Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/137920094-kan-noen-hjelpe-meg/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cerraliz Skrevet 4. juni 2008 #2 Del Skrevet 4. juni 2008 det heter at så lenge kjøttet er gjennomstekt/kokt så er alle bakterier drept Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/137920094-kan-noen-hjelpe-meg/#findComment-137920168 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thumper Skrevet 4. juni 2008 #3 Del Skrevet 4. juni 2008 Ja, det går nok heeeeelt fint!!! Så lenge den har ligget i frysern er det ikke det samme at den har gått ut på dato, og som det andre svaret, når den er gjennomstekt er evt farlige bakterier borte Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/137920094-kan-noen-hjelpe-meg/#findComment-137920571 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 4. juni 2008 #4 Del Skrevet 4. juni 2008 tusen takk...er det jeg å har ment at så lenge den har ligget frossen så ska d gå bra, å at bakterier forsvinner når di blir stekt...så tar sjangsen på det... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/137920094-kan-noen-hjelpe-meg/#findComment-137921015 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå