timu Skrevet 27. mai 2008 #1 Skrevet 27. mai 2008 noen som vet hvordan...? har hørt noe om koking og greier, men.....anyone??
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 27. mai 2008 #2 Skrevet 27. mai 2008 Brune dem i panna og koke dem i sky i en middels evighet, da begynner det å komme seg.
Den lille blå smurfen Skrevet 27. mai 2008 #3 Skrevet 27. mai 2008 Jeg pleier å steke de i ovnen, men blir ganke tørre da.... Men, min farmor lager genialt møre og saftige koteletter. Bruner de ved meget sterk varme på panna, har de i ei vid gryte og har i vann, buljong, løk, salt og pepper og koker lenge (1-2 timer) Så jevner du med mel og kanksje en dæsj fløte! Faaaaantastisk godt!!!!
LivetErEnLek Skrevet 27. mai 2008 #4 Skrevet 27. mai 2008 Ha på krydder og brun dem i stekepanna. Deretter putter du dem i en ildfastform og heller stekeskyen over. Ha lokk på formen eller dekk til med folie og stek i ovnen på ca 200 grader til de er ferdige (kommer ann på størrelsen) Blir veldig saftige og gode. sist men ikke minst, så får man saftigerer kjøtt dersom det er litt marmorert og ikke helt fettfritt.
timu Skrevet 27. mai 2008 Forfatter #5 Skrevet 27. mai 2008 ehh.....1-2timer ja...da får det bli en annen gang:) hehe, men takk!
timu Skrevet 27. mai 2008 Forfatter #6 Skrevet 27. mai 2008 dt hørtes jo greit nok ut da...men la oss si en middels stor kjøttlætt...ville du latt den stå lenge? bare lurer på om det blir middag i dag...hehe...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå