enita Skrevet 16. mai 2008 #1 Del Skrevet 16. mai 2008 Hei! Idag hadde samboeren min hamstret kjøttdeig, da en slektning hadde slaktet ei ku, og laget kjøttdeig rett etterpå. Er dette noe jeg trygt kan spise? Kjøttet har jo ikke vært gjennom noen form for kvalitetskontroll som jeg vet om... Ble litt skeptisk nå jeg, men synd å ha fulle fryseren av kjøtt jeg ikke kan spise.... Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/137754855-hjemmelaga-kj%C3%B8ttdeig/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 16. mai 2008 #2 Del Skrevet 16. mai 2008 Sidan du er engsteleg, så kan eg trøste med at kjøtdeigen sikkert er heilt i orden, og sidan den er fryst kan det umuleg vere serleg bakterieflora igjen i den. Pass på å steik den godt om du er uroleg, det går nok strålande:) (Sjølv et eg kjøtdeig frå hjort og rein som er skote, frakta heim, flått og oppdelt og så laga kjøtdeig av. Nesten berre slikt kjøt eg lever på når eg er heime;) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/137754855-hjemmelaga-kj%C3%B8ttdeig/#findComment-137755873 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Hufsa-mamma* Skrevet 26. mai 2008 #3 Del Skrevet 26. mai 2008 Jeg spiste oxo bare kjøtt deig som vi har laget selv under hele svangerskapet...tenkte jammen ikke over det jeg da...men den er jo frosset først og SÅ stekt og gjerne kokt i spagetti saus eller brun saus etter på da så....min Gutt har ingen plager av at jeg har spist den så Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/137754855-hjemmelaga-kj%C3%B8ttdeig/#findComment-137844155 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå