Merete S. Skrevet 14. mai 2008 #2 Skrevet 14. mai 2008 Man takker vertskapet og takker for maten. Be gjerne kokk/servitører komme inn og takke/klappe for dem. Mange beskriver mat (forrett, hovedrett og dessert) og drikke, bordpynting osv. Det kan være lurt å si noe om den gode stemningen m.m. Talen trenger ikke å være lang, men skal gjerne avsluttes med en god historie eller et poeng som passer til anledningen. Alternativt kan man lage en takk for maten sang.
Merete S. Skrevet 15. mai 2008 #4 Skrevet 15. mai 2008 I følge gammel tradisjon er det brudgommens far som takker for maten. Dette er imidlertid ikke så vanlig lenger. Men kan velge hvem som helst av gjestene til denne oppgaven, men det må selvfølgelig avtales på forhånd, og toastmaster må få beskjed. Noen velger også å la toastmasteren takke for maten, samtidig som han informerer om kaffe, videre program osv. Men toastmasterens oppgave er på fra før av stor, så det kan være en fordel å velge en gjest som ikke har andre oppgaver.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå