Fraggelhysa! Skrevet 14. mai 2008 #1 Skrevet 14. mai 2008 Skal lage i dag, tenkte å bruke fiskepudding.
Gjest Skrevet 14. mai 2008 #2 Skrevet 14. mai 2008 Jeg pleier å ha hvit saus, grønnsaker og fiskepudding. Lenge siden vi har hatt, skal jammen ha det vi også! Kjempegodt!
Gjest irismor Skrevet 14. mai 2008 #3 Skrevet 14. mai 2008 Lager hvitsaus, har i fiskepudding. Varmer skjellene i ovnen. Tar de ut og fyller de med hvitsaus og fiskepudding, strør noen reker og gressløk på toppen. Klar til servering. Fyll aldri mer skjell enn det du skal spise. La de tomme skjellene stå i ovnen (skru av varmen). Hvis de blir kalde blir skjellene seige.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå