Anne-B. Skrevet 7. mai 2008 #1 Skrevet 7. mai 2008 Måtte pakke den inn i ekstra pose, æsj. Skal det være sånn?
*ale* Skrevet 7. mai 2008 #2 Skrevet 7. mai 2008 Kan lukte promp av alt kjøtt når det åpnes pga gassene de bruker ved pakking, men lukter det etter mer enn 30 sek så KAST!! Dårlig kjøtt!!!!!!
Minesmå:)+en til! Skrevet 7. mai 2008 #3 Skrevet 7. mai 2008 Du ska vente ca 10 sekund me å lukte på den nyopppakka kjøttdeigen pga at gassen lukter DRIT!.... det er ikke farlig, men hvis kylling lukter drit lenge etterpå er det en annen sak...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå