SaDa Skrevet 4. mai 2008 #2 Skrevet 4. mai 2008 Det går fort hvis du pisker eggehviten først og tilsettet sukkeret på slutten
1881 Skrevet 4. mai 2008 Forfatter #3 Skrevet 4. mai 2008 Er sånn ferdigpakke med møllerens verdens beste kake , så har ikke noen mulighet og bare skille ut sukkeret. Utstyret er fettfritt og jeg har hatt mixeren på i minst 20 minutter!
Gjest Skrevet 4. mai 2008 #5 Skrevet 4. mai 2008 å jøsses.. huff, tenkte det var marengs sånn fra bunnen av, da skulel jeg også si ha sukkertet i etter eggehviten er stiv.. bruker å hive det i maskin min, (ikke miksmaster, de har en tendens å ta fyr her..) å la den stå å surre en 10 min ca. ferdig marengs! har en elektrolux-maskin.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå