vilværeanonym Skrevet 1. mai 2008 #3 Skrevet 1. mai 2008 jeg bruker potetmel, men har aldri prøvd med egg så vet ikke hva som er best. Men mine blir nydelig god:)
meg & to små vampyrer Skrevet 1. mai 2008 Forfatter #4 Skrevet 1. mai 2008 Melk kan jeg ikke bruke (mange som ikke tåler alt mulig skal spise dette). Hvor mye potetmel bruker du? Per 400 g?
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 1. mai 2008 #5 Skrevet 1. mai 2008 egg og potetmel. men jeg lager aldri kjøttboller men hamburger, men det blir jo det samme
:::) Frøken Velferdsrett Skrevet 1. mai 2008 #6 Skrevet 1. mai 2008 pr 400 g bruker jeg 2 egg og potetmel til den blir fast. knall godt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå