Gå til innhold

Kjøttboller - bruker dere egg eller potetmel for å "binde de litt sammen"?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er best av de to?

Skrevet

jeg bruker potetmel, men har aldri prøvd med egg så vet ikke hva som er best. Men mine blir nydelig god:)

Skrevet

Melk kan jeg ikke bruke (mange som ikke tåler alt mulig skal spise dette).

 

Hvor mye potetmel bruker du? Per 400 g?

Skrevet

egg og potetmel. men jeg lager aldri kjøttboller men hamburger, men det blir jo det samme

Skrevet

pr 400 g bruker jeg 2 egg og potetmel til den blir fast. knall godt

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...