Gå til innhold

Tapas-eksperter! Hva serverer dere?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Vi pleier å lage kjøttboller - egentlig kjøper vi bare ferdige :) Også lager jeg en knallgod tomatsaus som jeg fant oppskrift på på matprat.no

Den er til kjøttboller, men passer også godt til kylling.

Vi lager små kyllingfileter, marinert..

Scampi..

 

Også litt grønnsaker.. Forskjellige typer små tomater, litt agurk, minimais..

Også har vi nan brød eller lignende til..

 

Must hos oss er også et par gode dipper, feks rømme dressing og guacamole eller tzatziki..

 

Nå ble jeg sulten :D

Kjøttboller med godt krydder i tomatsaus, seranoskinke, båtpotet som du skjærer opp, krydrer og legger i ovnen, en salat med litt godt i, andre type skinker, aïoli, kyllingklubber (finnes på ica og rimi) med litt godt krydder (disse kan du sette i ovnen under potetene og grille litt helt til slutt), oliven i flere varianter.

Melon er godt tilbehør, basilikum i salaten, balsamico til godt brød. Det meste får du på rema og rimi.

Hotte små kjøttboller med salsasaus

 

Kylling på spyd (små "tannpirkere egentlig)

 

Asparges rullet i spekeskinke (ikke så lurt å spise som gravid der i mot..) og drysse flak med parmesan på toppen

 

Små baby-pizza

 

Lefser som er smurt med Filadelfia ost og noen røkte lakseskiver på som rulles, skjæres i små biter og så setter man en tannpriker igjennom (så den ikke ruller opp igjen)

 

Cherrytomater på tannpirkere med et par terninger Jarlsberg ost og en stripe pesto over

 

Lasagne som er kald og skåret i små terninger

 

.... masse, masse mer ;) nam, nam

quesadillas( 2 tortillalefser med stekt kyllingkjøttdeig, paprika, løk, salsa og ost imellom), tzatsiki, salsa, guacamole, spanske kjøttboller, kyllingkubber som er godt krydret, aubergine med brie oppå stekt i ovnen, pizzahorn, stekte potetbåter med salt og krydder. Det er bare fantasien som setter grenser egentlig, her er det bare å lage litt av alt som er godt! :) Kos dere så mye :)

Annonse

Hey :)

 

Jeg jobber på et fint hotell og serverer ofte når det er tapas:) så her er noen forslag fra meg:)

 

- Krydrede stekte potetbåter

- Småe pølser

- Kjøttboller i tacosaus for eks

- Reker på paprika og sitron eng

- Kyllingfilet og squash og babymais på spyd stekt i komfyr

- Lit ost, brie, camembert, kjeks og druer:)

- Mini pizza, dr oetker sine for eks?

- Salat

- Blåskjell

- God tomatsaus

- Foccacia brød (kjempegod oppskrift på tine.no) både med oliven og soltørka tomater

- Stekte baguetter

- Roastbiff

- Røkt skinke

- Kalde kyllinglår

- Varme kyllingklubber

- Scampi

- Spekemat (birkebeinerskinke, eller morr)

- Fetaost og grønne og svarte oliven i oljelake

- Soltørka tomater i olivenoljelake

- Sånne små spekepølser med krydder og hvitløkssmak (finnes på ultra og coop obs og sånne butikker)

- Husk noe frukt, for eks frukt på spyd stukket ned i en halv vannmelon

- Og noe sjokolade, brownies eller noe sånt:)

 

Åj, ser ej kunne fortsette å ramse, men du vil sikkert ikke gjøre så mye stress ut av d:) her er ivertfall bare noen forslag, masse annet du kan finne på:)

 

Lykke til:)

Hadde gjester på Tapas forrige helg, og vi serverte:

 

Kylling Satay

Kofka-boller

Boller av lammekjøttdeig

Lagde noen dipper til disse to og tzatziki

 

Dadler med bacon

Råstekte poteter i ovnen

Scampi med spekeskinke og parmesan (i ovnen)

Asparges med spekeskinke og parmesan (kalde)

Ovnsbakte tomater med hvitløk, pepper og olivenolje

Salat (ruccola, rødløk, rød paprika og et beger med fetasnack)

 

Ellers så ristet jeg spiralloff og satt frem pesto, tapenader, brie, gulost (litt tykke skiver) og tomatsalat. og dette var veldig populært. da lager man den skiva man vil.

 

Oppskriftene til noe av dette finner du inne på matprat.no

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...