Gå til innhold

Saltbakte poteter / tapas poteter


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

det er viktig at potetene er små, så sjekk størrelsen på potetene. vi bruker ofte franske småpoteter, da de er mer faste, men det går fint med mandelpoteter. vi gjør følgende:

-vask potetene, tørk dem.

-bland potetene med olivenolje. vend dem godt oppi oljen, og deretter tilsetter vi havsalt (gjerne maldon), tilsett rikelig salt, og vend potetene godt, slik at alle får rikelig med salt på seg.

- vi steker dem i ovnen i ca. 30 min på 225 grader.

 

lykke til!

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...