silhah og emilie Skrevet 22. april 2008 #2 Skrevet 22. april 2008 i stekepanna..bruk godt med smør:) mmm
Turtelduen Skrevet 22. april 2008 #3 Skrevet 22. april 2008 Eller så kan du koke dem, smøre på smørr og strø salt på når dem er ferdige... Nam!! Nå fikk jeg lyst på det...
balsam Skrevet 22. april 2008 Forfatter #4 Skrevet 22. april 2008 ååå.... =) er jo bare helt fantastisk godt med mais!!=)!!
FrøkenKnallkul Skrevet 22. april 2008 #5 Skrevet 22. april 2008 Du kan også steke de i folie i komfyren
balsam Skrevet 22. april 2008 Forfatter #6 Skrevet 22. april 2008 med smør inni?? hvor lenge og hvor varmt?? hihi er ikke noen mester kokkk som dere sikkert skjønner!!
FrøkenKnallkul Skrevet 22. april 2008 #7 Skrevet 22. april 2008 Hm... Er så lenge siden jeg har stekt maiskolber at jeg husker ikke helt. Er ikke akkurat noen mesterkokk jeg heller Men 200 grader er jo som oftest et greit utgangspunkt. 20-30 kanskje?
ToPrinsesser<3 Skrevet 22. april 2008 #8 Skrevet 22. april 2008 http://www.80dager.no/egne/maisovn.shtml
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå