Gå til innhold

Kald eller varm ovn når jeg baker?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noe forskjell om ovnen er kald eller varm når jeg setter inn kaken til steking? Når bør jeg skru på ovnen og hvor lenge skal den stå på før jeg setter inn kaken?

 

Er det noe forskjell på gjærbakst og bakepulverbakst?

Skrevet

Jeg setter bestandig ovnen på før jeg begynner å bake, slik at den er varm når kaken skal inn. For om en kake skal steke på la oss si 200grader i 20 min, så blir det jo ikke rett om du setter den i kald ovn.

Den skal stå på til den blir varm.

 

Følg oppskriften.

Skrevet

Man skal som regel bruke forvarmet ovn. Hvis ikke så står det oppgitt tror jeg.

 

Du setter inn kaka når du er ferdig med å lage den (hvis ovnen er gått opp så klart;o))

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...