Mamma til to tette Skrevet 11. april 2008 #1 Skrevet 11. april 2008 Lager pasta carbonara til en venninne så vil ikke matforgifte henne? Synes jeg så litt klumper når jeg helte den i, helte litt i vasken og jo bittelitt klumper i. Men var uåpnet og går ut i morgen så er vel på trygge siden?
Sivalur Skrevet 11. april 2008 #2 Skrevet 11. april 2008 Hvis den var uåpnet, har stått kaldt og går ut imorgen, så hadde jeg nok følt meg trygg ja. Ellers kan du jo lukte på den.
firemerkersmør Skrevet 11. april 2008 #3 Skrevet 11. april 2008 Yepp. Fløte klumper seg ofte sånn pga fettet
Mamma til to tette Skrevet 11. april 2008 Forfatter #4 Skrevet 11. april 2008 Ok, takk for svar da har jeg middag å servere, uten den ekstra informasjonen selvsagt he he
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå