Gjest Skrevet 10. april 2008 #2 Skrevet 10. april 2008 Om du liker dem halvmyke så går det helt fint! :-)
Kaffemocca Skrevet 10. april 2008 #4 Skrevet 10. april 2008 Usikker, men tror du ikke kanskje at de blir myke da? For det er jo ikke noe godt..
Twins i magen <3 Skrevet 10. april 2008 #5 Skrevet 10. april 2008 Veit ikke sikkert, men ser for meg at de blir myke og litt seige da...? Prøv, og gi oss beskjed om resultatet
MartheMor+Lillegutt Skrevet 10. april 2008 #6 Skrevet 10. april 2008 Ser for meg at de blir seige da, men har aldri prøvd..
TrøttSomEiStrømpe- Skrevet 10. april 2008 #8 Skrevet 10. april 2008 tja.. men de blir vel ikke like sprøe som i ovnen? blir de ikke litt myke? kan ikke huske sist jeg gjorde det, men mener å huske de blie litt myke??... men de blir jo ikke akkurat ødelagte da.
*ale* Skrevet 10. april 2008 Forfatter #9 Skrevet 10. april 2008 Har nemmeligen kjøttdeigrester.... kan jo knekke skjellene i biter og blande med kjøttet... Da må det vel gå...
Prinsessa&pøbelr@kkeren Skrevet 10. april 2008 #10 Skrevet 10. april 2008 Vi gjør vell som regel alltid det, om de blir seige så hiver du de inni litt lenger:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå