M by M Skrevet 9. april 2008 #1 Skrevet 9. april 2008 1 pose firkorn brød (du bare blander i gjær og mel) 1 pk kjøttdeig 1 fedd hvitløk 1purre 3 spiseskjeer tomatpure 1 liten boks sjampinjong Kjevle ut deigen (blir ca 12 stk på en deig) i passe biter, ha på fyllet, brett sammen og stek på 225 grader i ca 15 min! Kjempe godt og lett! Supert til matpakker også kan man bare lage en salat og ha det til middag også!
happybirthday Skrevet 9. april 2008 #2 Skrevet 9. april 2008 hvor får du kjøpt denne posen med firkornbrød? Skal vi blande i gjær og mel? Hvor mye da? Skal det ikke blandes inn noe vann da?
Sjefsmegga Skrevet 9. april 2008 #3 Skrevet 9. april 2008 Åhhhh..jeg som ikke har mere mel og bakeblandinger igjen akkurat i dag...(bakte opp på søndag og har ikke rukket å handle inn nytt) :-(((( Spørs om det blir å lage piroger i helga da....er så kjekt å ha i frysen sånt :-)
Leirha Skrevet 9. april 2008 #4 Skrevet 9. april 2008 Piroger er super middag, og passer barn i nesten alle aldre. Og det er jo så enkelt å variere dem også.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå