Gå til innhold

mmm! Har akkurat bakt piroger med kjøttfyll! Kjempe enkelt!


Anbefalte innlegg

Skrevet

1 pose firkorn brød (du bare blander i gjær og mel)

 

1 pk kjøttdeig

1 fedd hvitløk

1purre

3 spiseskjeer tomatpure

1 liten boks sjampinjong

 

Kjevle ut deigen (blir ca 12 stk på en deig) i passe biter, ha på fyllet, brett sammen og stek på 225 grader i ca 15 min! Kjempe godt og lett! Supert til matpakker også kan man bare lage en salat og ha det til middag også!

Fortsetter under...

Skrevet

hvor får du kjøpt denne posen med firkornbrød? Skal vi blande i gjær og mel? Hvor mye da? Skal det ikke blandes inn noe vann da?

Skrevet

Åhhhh..jeg som ikke har mere mel og bakeblandinger igjen akkurat i dag...(bakte opp på søndag og har ikke rukket å handle inn nytt) :-((((

 

Spørs om det blir å lage piroger i helga da....er så kjekt å ha i frysen sånt :-)

 

 

 

Skrevet

Piroger er super middag, og passer barn i nesten alle aldre.

Og det er jo så enkelt å variere dem også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...