Gå til innhold

Det er da ikke noe mykt over bremykt!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvorfor heter det bremykt egentlig?

 

Får jo assosiasjoner til noe mykt man kan bre utover. Men dette smøret ødlegger jo hele skiva jo!

 

 

Hmmm, ække mye mykt over dette!

Skrevet

Nei æsj og fysj! Skulle hett brehardt, er jo hardt som en isbre!! Takker meg til gode gamle Soya margarin, den er både god og myk! :)

Skrevet

Mente Soft Flora, er det ikke samme tro?

Skrevet

Brelett. Går kun i det her i huset. Godt og mykt =)

Skrevet

Ja, ikke sant??

 

Men det er liksom sunnere da...

 

 

*men ødlegger det hele ved å ta nugatti på skiva*

Skrevet

Hvorfor er bremykt sunnere enn soft flora? Soft flora er sunt det, masse gode vitaminer der! :)

 

Men ja, nugattien ødelegger vel litt av poenget.. :) For min egen del prøver jeg å unngå margarin på skiva, men hender jo jeg må ha det da.

Skrevet

det blir veeeldig mykt om man ikke setter det i kjøleskapet:D hihi

Skrevet

joa, men jeg foretrekker nå å ha det i kjøleskapet.....

Skrevet

Det er nettopp det som er poenget ved at det er sunnere....

 

Det er ikke margarin, det er laget av 70% ekte smør og 30% vegetabilsk olje....Så det er sunnere enn soft.....

 

*men ikke nugattien da*

Skrevet

Blærk.. nå fikk jeg tilbakeblikk til barndommen.. pappa insisterte på å ha smøret i skapet og ikke kjøleskapet, for der ble det så hardt at skivene ble ødelagt. Meierismør altså... blæh, skapvarmt meierismør er IKKE godt!!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...