~Maja Mor~ Skrevet 9. april 2008 #1 Skrevet 9. april 2008 Hvorfor heter det bremykt egentlig? Får jo assosiasjoner til noe mykt man kan bre utover. Men dette smøret ødlegger jo hele skiva jo! Hmmm, ække mye mykt over dette!
Sivalur Skrevet 9. april 2008 #2 Skrevet 9. april 2008 Nei æsj og fysj! Skulle hett brehardt, er jo hardt som en isbre!! Takker meg til gode gamle Soya margarin, den er både god og myk!
Silja FullFres McQueen Skrevet 9. april 2008 #4 Skrevet 9. april 2008 Brelett. Går kun i det her i huset. Godt og mykt =)
~Maja Mor~ Skrevet 9. april 2008 Forfatter #5 Skrevet 9. april 2008 Ja, ikke sant?? Men det er liksom sunnere da... *men ødlegger det hele ved å ta nugatti på skiva*
Sivalur Skrevet 9. april 2008 #6 Skrevet 9. april 2008 Hvorfor er bremykt sunnere enn soft flora? Soft flora er sunt det, masse gode vitaminer der! Men ja, nugattien ødelegger vel litt av poenget.. For min egen del prøver jeg å unngå margarin på skiva, men hender jo jeg må ha det da.
♥Tuppa, Noah ;( Lillebror ♥ Skrevet 9. april 2008 #7 Skrevet 9. april 2008 det blir veeeldig mykt om man ikke setter det i kjøleskapet:D hihi
~Maja Mor~ Skrevet 9. april 2008 Forfatter #8 Skrevet 9. april 2008 joa, men jeg foretrekker nå å ha det i kjøleskapet.....
~Maja Mor~ Skrevet 9. april 2008 Forfatter #9 Skrevet 9. april 2008 Det er nettopp det som er poenget ved at det er sunnere.... Det er ikke margarin, det er laget av 70% ekte smør og 30% vegetabilsk olje....Så det er sunnere enn soft..... *men ikke nugattien da*
Sivalur Skrevet 9. april 2008 #10 Skrevet 9. april 2008 Blærk.. nå fikk jeg tilbakeblikk til barndommen.. pappa insisterte på å ha smøret i skapet og ikke kjøleskapet, for der ble det så hardt at skivene ble ødelagt. Meierismør altså... blæh, skapvarmt meierismør er IKKE godt!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå